Om Gröning Board

Gröning Board AB är ett anrikt företag som grundades 1948 av affärsmannen Ivar Gröning. Bolagets inriktning var då främst handel med olika typer av trävaror innan man 1964 gick över till att bli en renodlad skivgrossist. Gröning Board var mellan 1980 till 2020 helägt av familjen Elfström innan det förvärvades av BC Hedlund Holding AB och ingår sedan dess i en koncern med en rad olika dotterbolag.

Vår inriktning är grossistförsäljning av skivmaterial till återförsäljare (bygghandlare) och industrin (hustillverkning, inredning, emballage etc).

Våra skivor finns i ett antal utföranden, kvaliteter, tjocklekar och format. Dessa levereras till största delen med egna bilar, för att ge kunden bästa möjliga service.

Vår anläggning i Falun har en yta på 17.500 m2. Vi håller till i stadsdelen Norslund, på Faluns äldsta industriområde.

För att klara av nutidens logistik på ett hållbart och miljövänligt sätt, öppnade vi 2022 en till anläggning i Boden, Norrbotten. Detta för att kunna täcka av ett större område med flexibla och snabba leveranser.

Vi på Gröning Board har god kunskap om de flesta produkter i vår bransch. Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har frågor eller funderingar om några av våra produkter.

Vår strävan är att ni alltid skall få god service och rätt vägledning från första kontakt till leverans.

Gröning Board Logotyp Liggande Oxel Vit
Sök
Generic filters