Christer Hedlund ny VD för Gröning Board

Vi är glada att kunna meddela att Christer Hedlund tar över rollen som ny VD hos Gröning Board AB. Efter en framgångsrik karriär och gedigen erfarenhet inom branschen är vi överty…

Christer Hedlund ny VD för Gröning Board

Dela:

Vi är glada att kunna meddela att Christer Hedlund tar över rollen som ny VD hos Gröning Board AB. Efter en framgångsrik karriär och gedigen erfarenhet inom branschen är vi övertygade om att Christer är rätt person att fortsätta leda och driva företaget framåt.

Christer har en imponerande bakgrund inom ledarskap och strategisk verksamhetsutveckling. Hans tidigare erfarenhet inom materialindustrin och hans starka vision kommer att vara avgörande för vår fortsatta tillväxt och framgång. Med en beprövad track record av att bygga upp och förstärka företag är vi entusiastiska över att ha honom ombord.

Christer tar över efter Örjan Elfström, som har varit en ledare inom Gröning Board AB under många år. Under Örjans tid har företaget uppnått betydande framgångar och etablerat sig som en av de ledande aktörerna inom branschen. Vi tackar Örjan för hans hårda arbete och engagemang som VD dessa år, som nu kommer ta rollen som försäljningschef på Gröning Board AB.

Med Christer vid rodret är vi trygga i att han kommer att fortsätta driva Gröning Board AB:s framgångsrika strategi och vision. Hans starka ledaregenskaper och förmåga att inspirera och engagera medarbetare kommer att vara av avgörande betydelse när vi fortsätter att växa och utvecklas som företag.

Örjan Elfström, Försäljningschef, Gröning Board AB

Under Christers ledning kommer Gröning Board AB att fortsätta att fokusera på hållbarhet, innovativa lösningar och kundnöjdhet. Hans djupgående kunskap inom branschen kommer att hjälpa oss att stärka vår ställning som en pålitlig och påhittig aktör inom materialindustrin.

Vi är övertygade om att med Christer som VD kommer Gröning Board AB att fortsätta stå starka och sträva efter att erbjuda högkvalitativa och hållbara material till våra kunder. Vi ser fram emot en spännande framtid under Christer Hedlunds ledarskap och är glada att ha honom som en del av vårt team.

Samtidigt som Christer Hedlund kliver in som ny VD, tillsätts Filip Elfström som Vice VD gemensamt med hans roll som inköpschef.

Vi hälsar Christer varmt välkommen som ny VD på Gröning Board.

Fler nyheter

Sök
Generic filters