Gröning Board skriver avtal med Byggelit

Gröning Board AB är glada att meddela att de har ingått ett avtal med Byggelit AB, en ledande aktör inom bygg- och konstruktionsbranschen med deras produktion av spånskivor.  Det…

Gröning Board skriver avtal med Byggelit

Dela:

Gröning Board AB är glada att meddela att de har ingått ett avtal med Byggelit AB, en ledande aktör inom bygg- och konstruktionsbranschen med deras produktion av spånskivor. 

Detta strategiska partnerskap markerar början på en ny, spännande och framgångsrik samarbetsrelation mellan de två företagen.

Genom detta avtal kommer Gröning Board AB att vara Byggelits leverantör av spånskivor för flertalet bygghandelskedjor.

Avtalet mellan Gröning Board AB och Byggelit ger båda företagen en unik möjlighet att utnyttja varandras styrkor och expertis. Gröning Board AB kommer att dra nytta av Byggelits starka närvaro och goda rykte inom byggsektorn.

Partnerskapet mellan Gröning Board AB och Byggelit kommer att främja en ökad hållbarhet inom bygg- och konstruktionsbranschen. Genom att erbjuda material som är både miljövänliga och av hög kvalitet kommer de att hjälpa kunder att minska sin miljöpåverkan och samtidigt uppfylla stränga byggstandarder.

Båda företagen delar en gemensam vision om att främja innovation och hållbarhet inom sina respektive branscher. Genom detta samarbete kan vi gemensamt driva branschen framåt och bidra till en mer hållbar framtid inom bygg- och konstruktionssektorn.

Detta är ett bra avtal på många sätt, Gröning och Byggelit har en relation som sträcker sig närmare trettio år tillbaka i tiden, det är klart att vi ska fortsätta ha den.

Filip Elfström, Inköpschef, Gröning Board AB

Gröning Board AB och Byggelit ser fram emot att gemensamt utveckla och leverera innovativa lösningar till sina kunder. Partnerskapet mellan dessa två företag kommer att skapa spännande möjligheter för tillväxt, effektivitet och framgång.

Vi känner oss trygga med att ha Gröning Board som distributör av våra produkter och är glada att skriva detta avtal, vår långvariga relation mellan företagen gör att vi vet vart vi har varandra. Med deras satsning i Boden kommer vi få ut våra produkter i en större utsträckning med snabbare leveranstider. Precis som vi vill ha det.

Peter Lundblad, VD, Byggelit AB

Därmed förstärker Gröning Board AB och Byggelit deras positioner inom skivbranschen och visar deras engagemang för att erbjuda sina kunder de bästa möjliga lösningarna.

Fler nyheter

Sök
Generic filters