Gröning Board AB etablerar sig i Boden.

Gröning Board AB säger nu hej till Norrland och adderar en till anläggning i Boden. Etableringen innebär att Gröning Board AB nu har två anläggningar och kan täcka hela Mellansver…

Gröning Board AB etablerar sig i Boden.

Dela:

Gröning Board AB säger nu hej till Norrland och adderar en till anläggning i Boden. Etableringen innebär att Gröning Board AB nu har två anläggningar och kan täcka hela Mellansverige + Norrland med bra logistiklösningar och kan även titulera sig som Sveriges nordligaste skivgrossist!

Christer Hedlund som är delägare i Gröning Board AB och som bor uppe i Lycksele ser fram emot att få företaget till ”hemmaplan”.

Äntligen får vi upp ”Gröning” till Norr – & Västerbotten . Det har varit en plan vi har haft under några år nu och det känns fantastiskt kul att äntligen dra i gång, Gröning har många kunder som väntar på att få börja handla utav oss här uppe.

Gröning Board AB:s VD Örjan Elfström är också väldigt förväntansfull.

Det känns fantastiskt kul att äntligen få gå ut med denna nyhet. Vi har jobbat hårt med att få alla bitar på plats. Detta kommer göra att vi kan täcka av hela Norr och Västerbotten med smidiga transporter & turbilar för våra kunder.

Men att det skulle bli just Boden var inget som alltid varit självklart poängterar Örjan.

Vi har länge jobbat med att få till en hållbar, miljövänlig och leveranssäker logistik från fabriker i Europa och världen men tillika ut till kunder. Vi har tittat på flera ställen uppe i norr att etablera en till anläggning på, men att det blev Boden är av logistikskäl. Vi har hittat en lösning att köra allt gods på järnväg, från fabrikerna i Europa ända upp till Boden. Snabbt, smidigt och miljövänligt, något som vi hittills fått bra respons på.

Öppning sker under hösten 2022 och mer exakt datum kommer kommuniceras ut senare.

Fler nyheter

Sök
Generic filters