Gröning Board stärker samarbetet med Wood On Wall

Under hösten kunde vi presentera att Gröning Board AB blir återförsäljare av dom populära akustikpanelerna från Wood On Wall. Nu stärker vi samarbetet med Helsingborgsföreta…

Gröning Board stärker samarbetet med Wood On Wall

Dela:

Under hösten kunde vi presentera att Gröning Board AB blir återförsäljare av dom populära akustikpanelerna från Wood On Wall. Nu stärker vi samarbetet med Helsingborgsföretaget.

Det har inte undgått någon vad som blivit den hetaste trenden när det gäller att omvandla sitt hem till något lite mer exklusivt på ett busenkelt sätt – att montera akustikpanel!

Gröning Board X Wood On Wall Filip

– Vi kände att panelerna från Wood On Wall fyllde ett tomrum som vi hade i vår produktportfölj. Jag har gått igenom många prover från andra leverantörer på paneler, men kommit fram till att dessa från Wood On Wall är det absolut bästa på marknaden.

Det stora intresset från våra kunder gjorde att vi insåg att ett närmare samarbete med Kristoffer och hans kollegor på Wood On Wall var nödvändigt, säger Filip Elfström, säljare Gröning Board.

Därför kan vi nu meddela att Gröning Board blir exklusiv återförsäljare till bygghandel i hela Sverige. De berörda kedjorna är AB Karl Hedin, Bygma Byggmaterial, Bolist, Bejier Byggmaterial samt XL-Bygg.

– Det stämmer, vi ville ta fram en helhetslösning för kedjorna när dom ska köpa panelerna. Vi har goda kontakter runt om i Sverige i denna bransch så det kändes naturligt att erbjuda Wood On Wall att vi tar över försäljningen i detta område. Att vi dessutom kan erbjuda samlastning med annat material från vårt lager tillsammans med panelerna gör det både prisvärt och miljövänligt för våra kunder, fortsätter Filip.

Samarbetet trädde i kraft vid årskiftet och Wood On Walls VD, Kristoffer Källström ser positivt på samarbetet.

– Vi tyckte att Gröning hade bra koll på detta område så att lägga över försäljningen som går till en stor del av bygghandeln i Sverige var något som kändes självklart när dom hörde av sig. Gröning Board har från och med nu exklusiv försäljningsrätt på våra paneler till AB Karl Hedin, Bygma Byggmaterial, Bolist, Bejier Byggmaterial samt XL-Bygg, så vi ber dessa anläggningar att direkt kontakta Gröning Board från och med nu säger Kristoffer Källström, VD, Wood On Wall.

Fler nyheter

Sök
Generic filters