Gröning Board skriver avtal med Mestergruppen

Grattis alla Bolist & XL-BYGG anläggningar, nu kan ni äntligen handla av Gröning Board. 2021-06-07 undertecknades avtalet som nu gör det möjligt för samtliga Bolist & X…

Gröning Board skriver avtal med Mestergruppen

Dela:

Grattis alla Bolist & XL-BYGG anläggningar, nu kan ni äntligen handla av Gröning Board. 2021-06-07 undertecknades avtalet som nu gör det möjligt för samtliga Bolist & XL-butiker att ta del av vår produktportfölj.

Vi är mycket glada att kunna meddela att Mestergruppen Sverige AB och Gröning Board AB har tecknat ett avtal för leveranser av skivmaterial.

Mestergruppen och vårat gemensamma mål ar att vi ska göra skillnad och serva de anläggningar som ligger i Mellansverige genom snabba leveranser med våra turbilar.
Givetvis är alla anläggningar i landet välkomna att beställa av oss.

– Vi är mycket glada och tacksamma över att kunna gå ut med den här nyheten nu. Detta är ytterligare ett erkännande att vi gör någonting bra i den här branschen och att våra nuvarande kunder uppskattar Gröning Board som en avtalsleverantör.

Vi har sedan ett par år tillbaka varit avtalsleverantör till Bolist, men i samband med hopslagningen mellan Bolist & XL, kommer nu också samtliga XL-butiker in i bilden och kommer ha möjligheten att ta del av våra produkter och vi kommer att serva alla anläggningar efter bästa förmåga säger Gröning Boards VD, Örjan Elfström


XL-BYGG
XL-BYGG är en kedja av närmare 83 fristående butiker över hela landet. Tillsammans med deras kolleger i Norge och Danmark bildar dem Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av deras anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna.

XL Bygg

Bolist
Är en bygghandelskedja med närmare 190 anläggningar vilket gör att dem alltid är nära dig i ditt byggprojekt, Flera av deras butiker har drivits inom familjer i generationer, vissa är nyöppnade familjeföretag och andra stora varuhus. Gemnsamt för alla är att de drivs av egna entreprenörer med stor lokalkännedom.

Bolist

– Hela världen är inne i en mycket annorlunda tid. Som alla märkt så är det svårare än vanligt att få tag på material och vi har fått stora prishöjningar på de flesta av våra artiklar! Alla producenter höjer priserna så kraftigt att vi aldrig har upplevt något liknande tidigare. Tillgång och efterfrågan tillsammans med höjda råvarupriser på i princip allt och högre transportkostnader för väg, båt och järnvägstransporter samt en global konkurrens på träbaserade produkter som är enormt mycket större än tidigare, ligger bakom prisracet.

Många av de producenter som tidigare har levererat till Europa och till oss i Sverige, väljer att leverera till Nordamerika där efterfrågan just nu är enorm. Så småningom kommer prisnivåerna att plana ut och vända neråt men när det sker vet vi inte i dagsläget. Det jag ser just nu när det gäller skivmaterial är en fortsatt höjd prisnivå.
Vi söker varje dag efter alternativa möjligheter för att klara leveranser till våra kunder, men tyvärr så är det begränsade volymer till alla för att försöka få till någon som helst rättvisa på våra flöden ut till kunderna. Vår formatsåg går i princip dygnet runt och den är en viktig del i att kunna formatsåga en hel del artiklar så att det passar våra kunders behov och önskemål.

Vi vill hälsa alla nya och gamla Bolist & XL-butiker varmt välkomna att kontakta oss. Så småningom kommer en tid utan pandemi och då ser vi fram emot att besöka så många anläggningar som vi hinner med.
Vi är tacksamma, stolta och fyllda med energi över att få chansen att vara med och bidra till många lyckade projekt framöver!

Vi på Gröning Board vill önska er alla en riktigt fin sommar, avslutar Örjan.

Gröning Board AB
info@groningboard.se Vallavägen 12

order@groningboard.se 791 42

023-194 70 FALUN, Dalarna

Fler nyheter

Sök
Generic filters