Välkommen Michael!

Från Skandia Mäklarna direkt in i hetluften till oss på Gröning Board, vi hälsar Michael Pettersson välkommen till teamet! Gröning Board har kickstartat året 2021 och nu utökar v…

Välkommen Michael!

Dela:

Från Skandia Mäklarna direkt in i hetluften till oss på Gröning Board, vi hälsar Michael Pettersson välkommen till teamet!

Gröning Board har kickstartat året 2021 och nu utökar vi vårt team med bandyspelaren ”Micke” som så sent som i februari var med och spelade upp bandylaget IFK Rättvik i Elitserien. Michael som i grund och botten är utbildad fastighetsmäklare, kommer till Gröning Board med en stor vana att jobba inom kundrelationer, service och framförallt sälj!

”När vi fick nys om att Micke var tillgänglig gick det ganska snabbt. Jag har koll på honom sedan tidigare och vet vilka egenskaper han besitter. Detta går helt i linje med att vi under våren fått en hel del nya kunder med en större efterfrågan av våra produkter säger Örjan Elfström, VD”

Bandyspelaren Micke besitter också mycket goda egenskaper. Den målfarliga anfallaren hade bestämt sig för att kliva ner en division med Borlänge Bandy i div. 1 föregående säsong, men med 5 omgångar kvar i bandyallsvenskan valde då hårdsatsande IFK Rättvik att spetsa truppen med den kvicka anfallaren. Pettersson tackade för förtroendet och svarade med 9 mål på 5 matcher. Detta räckte till ett elitseriekval där Rättvik fick sista ordet på stopptid och kunde säkra avancemanget till Elitserien 2021/2022.

”Att Gröning Board visar sin flexibilitet, inte bara när det gäller produkter, leveranser och service till deras kunder, utan även när det gäller deras medarbetare gör detta till en attraktiv arbetsplats. Jag är taggad för att ge mig in i den här branschen, säger Michael”

Michael Pettersson

Michael kommer till Gröning Board för att vi fortsatt ska kunna ge våra kunder samma snabba service som alltid samtidigt som vi expanderar. Michael kommer vara på plats på kontoret och jobba med allt ifrån sälj till logistik.

Vi önskar Micke varmt välkommen!

Text: Filip Elfström

Fler nyheter

Sök
Generic filters