Gröning Board & Norgips inleder samarbete

Gröning Board AB och Norgips Svenska AB har under februari månad inlett ett samarbete som innebär att Gröning Board AB byter gipsleverantör från Mars 2021 och framåt. – Vi är mycke…

Gröning Board & Norgips inleder samarbete

Dela:

Gröning Board AB och Norgips Svenska AB har under februari månad inlett ett samarbete som innebär att Gröning Board AB byter gipsleverantör från Mars 2021 och framåt.

– Vi är mycket glada över detta samarbete. Vi tar hela tiden nya steg i vår utveckling och det kändes naturligt att ha med Norgips på resan, säger Örjan Elfström, VD & Delägare.

Norgips är en av de ledande leverantörerna av gipsskivor och monteringssystem i Sverige och Norge. Med sina snart 50 års erfarenhet av tillverkning och konstruktioner av gipsskivor på den europeiska marknaden. Norgips är ett modernt och miljömedvetet företag.

Groning Board X Norgips

– Det känns förstås jättebra. Vi på Norgips är glada och stolta över att Gröning Board väljer oss som leverantör. Nu ska vi göra allt vi kan för att möta deras krav, säger Rikard Mark, Regionchef Mellan/Väst på Norgips

  • Leveranserna från Norgips kommer börja rulla ut till våra kunder redan nu under början på Mars.

Vi tackar såklart Moland för ett gäng framgångsrika år tillsammans med oss, avslutar Örjan.

Fler nyheter

Sök
Generic filters