Välkommen till teamet, Scania S580!

Det har varit en lång väntan, men nu är den äntligen klar. Vår nya Scania S580 med 580 mullrande, men ännu lite miljövänligare hästar börjar rulla på Sveriges vägar från och med v16.…

Välkommen till teamet, Scania S580!

Dela:

Det har varit en lång väntan, men nu är den äntligen klar. Vår nya Scania S580 med 580 mullrande, men ännu lite miljövänligare hästar börjar rulla på Sveriges vägar från och med v16.

En del i Gröning Boards vision är att vara ett hållbart företag, detta gäller allt ifrån inköp av råvaror eller hur vi transporterar materialet till kund. Vi kan nu med glädje visa upp det senaste tillskottet till Gröning Board.

Gröning Board Ny Lastbil

Modellen är en Scania S580 med V8 motorn på 580 hk. Scanias nya V8-motorer erbjuder inte bara rekordhög effekt utan även väsentligt förbättrad bränsleeffektivitet. Totalt kan besparingen uppgå till sex procent eller mer under rätt förhållanden. Bränslebesparingar i den storleksordningen gör självfallet stor skillnad, både långsiktigt för klimatet och här och nu för Gröning Board. Detta var en av många anledningar till att investeringen av en ny lastbil blev av.

S-serien sätter en ny standard för förarkomfort vid fjärrtransporter. Den lyxiga interiören i den nya hytten som är utformad för ett rymligt boende. Det plana golvet, de utökade förvaringsutrymmena och den exceptionella sikten från förarplatsen ger hytten dess unika karaktär.

Gröning Board Lastbils Detaljer

Den som får äran att ratta denna skönhet runt om i Sverige är vår chaufför Stefan Gustafsson. Stefan som är Gröning Boards rutinerade och omtyckta chaufför, som dessutom varit på Gröning i över 25 år är mycket nöjd med tillskottet.

– När vi bytte bil för sju år sedan tänkte man, ”det kan inte bli mycket bättre än så här” Men den nya bilen är en stor uppgradering jämfört med föregående modell. Det blir inte mycket bättre än så här, konstaterar Stefan återigen.

Groning Board Lastbilsratt

Gröning Board Lastbil Med Logga

Gröning Board Lastbil Silvrig Med Vagn

Gröning Board Lastbil Med Michelin Man

Gröning Board Lastbils Front

Fler nyheter

Sök
Generic filters